НЕОЛИТСКА СЛИКАНА КЕРАМИКА ОД ЛОКАЛИТЕТОТ РАМНИШТЕ КАЈ СЕЛОТО СОПОТ, ВЕЛЕШКО

Автори

  • Игор Толевски Фондација „Кирил Трајковски“ - Скопје

ДОИ:

https://doi.org/10.55973/MAA2123067t

Клучни зборови:

Македонија, неолит, сликана керамика, Рамниште

Преземања

Објавено

31-12-2021

Како да се цитира

Толевски, И. (2021). НЕОЛИТСКА СЛИКАНА КЕРАМИКА ОД ЛОКАЛИТЕТОТ РАМНИШТЕ КАЈ СЕЛОТО СОПОТ, ВЕЛЕШКО. Macedoniae Acta Archaeologica, (23), 67–83. https://doi.org/10.55973/MAA2123067t

Издание

Секција

Статии

Најчитани трудови од истиот автор(и)