АМУЛЕТИ ИЗРАБОТЕНИ ОД КОСКА ОТКРИЕНИ ВО СТОБИ

Автори

  • Златко Кованцалиев Музеј Гевгелија - Гевгелија

ДОИ:

https://doi.org/10.55973/MAA2123327k

Клучни зборови:

Македонија, Стоби, амулети од коска

Преземања

Објавено

31-12-2021

Како да се цитира

Кованцалиев, З. (2021). АМУЛЕТИ ИЗРАБОТЕНИ ОД КОСКА ОТКРИЕНИ ВО СТОБИ. Macedoniae Acta Archaeologica, (23), 327–345. https://doi.org/10.55973/MAA2123327k

Издание

Секција

Статии