НАСЕЛБА ОД РАНОТО ЖЕЛЕЗНО ВРЕМЕ НА ЛОКАЛИТЕТОТ ГРАДИШТЕ, СЕЛО ПЕЛИНЦЕ - КУМАНОВСКО

Автори

  • Александра Папазовска Археолошки музеј на Република Северна Македонија - Скопје

ДОИ:

https://doi.org/10.55973/MAA2123205p

Клучни зборови:

населба, рано железно време, Градиште, Пелинце

Преземања

Објавено

31-12-2021

Како да се цитира

Папазовска, А. (2021). НАСЕЛБА ОД РАНОТО ЖЕЛЕЗНО ВРЕМЕ НА ЛОКАЛИТЕТОТ ГРАДИШТЕ, СЕЛО ПЕЛИНЦЕ - КУМАНОВСКО. Macedoniae Acta Archaeologica, (23), 205–230. https://doi.org/10.55973/MAA2123205p

Издание

Секција

Статии